Nem lesz karácsonyi vásár Kolozsvár főterén. Boc a szerződés felbontását kérte

Idén nem szervezik meg a hagyományos karácsonyi vásárt Kolozsvár főterén. Ezt az esemény szervezői jelentették be a közösségi hálón. Egyébként Emil Boc polgármester is kijelentette, hogy a jelenlegi járványhelyzetben nem időszerű megszervezni a karácsonyi vásárt.

”Szerencsénk volt, hogy a tavaly megszervezhettük, találkozhattunk a Fő téren, együtt mulathattunk és együtt örülhettünk szeretteinkkel a hangulatos karácsonyi vásáron. Az idén azonban sajnos mindenkinek otthonában kell megteremtenie ezt a hangulatot. Vigyázzanak magukra és szeretteikre. Legyenek egészségesek, vidámak és jók. A jelenlegi járványhelyzet miatt úgy döntöttünk, hogy idén nem adunk találkát önöknek egy pohár forralt borra a Fő téren. Hiányozni fognak nagyon, de most job, ha vigyázunk egymásra, hogy amikor majd ennek vége less, együtt örülhessünk” – üzenik a szervezők.

Emil Boc polgármester bejelentette, kérni fogja az idei vásár megszervezéséről szóló szerződés felbontását, a téren azonban feldíszítenek egy fenyőfát és ünnepi kivilágítás is lesz.

”Jelen körülmények között nem tudjuk megszervezni a karácsonyi vásárt. Kértem a szerződés felbontását az idei évre, a pandámia miatt. Mindent megteszünk, amit lehet a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében, nem akarjuk súlyosbítani a helyzetet” – nyilatkozta Emil Boc az EBS Rádiónak.

Add comment