A Mihaela Rus vezette Vitrina reklámcég félmillió lejt kap a kolozsvári onkológiai intézettől egy „ajtóról-ajtóra” jellegű kampányért

A Vitrina Felix Media április végén megnyerte a kolozsvári Dr. I. Chiricuta Onkológiai Intézet által reklámszolgáltatásra kiírt versenytárgyalást, írja a gazetadecluj.ro.

Bár manapság már majdnem minden romániai lakosnak van hozzáférése az internethez, a kolozsvári onkológiai intézet „egy ajtóról-ajtóra jellegű tájékoztató kampányt” és egy mozgosító média-kampányt vásárolt meg majdnem félmillió lejre (áfa nélkül).

A Vitrina Felix Media 409.323 lejt fog bezsebelni az ajtóról-ajtóra kampányáért.

A cég korábban már több ízben kapott nagyon előnyös reklámszolgáltatási szerződéseket a Răzvan Burleanu által vezetett  Román Labdarúgó Szövetségtől (FRF), akit szoros kötelékek fűznek bizonyos kolozsvári személyiségekhez. Ezekről a gsp.ro átfogó oknyomozó riportot készített már.

Mihaela Rus (lenti fotó) karrierje nem alulról indult, hanem a csúcsról! Társa volt annak a Mircea Hossunak, aki a románok között elsőként csődbe vitt egy bankot: a Dacia Felix Bankot. Egyébként pont ebből a társulásból származik a reklámcég jelenlegi nevének egy része. 

Mihaela Rus, a Vitrina Felix Media tulajdonosnője egyébként Sabin Funar - kolozsvár volt polgármesterének, Gheorghe Funarnak a fia - vállalkozásaival is kapcsolatban áll volt társa, Renata Brumaru révén.

Mihaela Rus ugyanakkor társult bizonyos vállalkozásokban Maria Nicorici üzletasszonnyal, aki Mircea Nicoricinak, a maga idejében sok sóhajt okozó befektetési alap - az ARDAF - első elnökének a felesége.

Add comment