Kukacos vacsora a kolozsvári gyerekkórházban – VIDEÓ

A Kolozs megyei prefektusi hivatal ellenőrzést követelt a megyei közegészségügyi igazgatóságtól, miután Emanuel Ungureanu parlamenti képviselő Facebook-oldalán közzétett egy felvételt, amelyből kitűnik, hogy a Mócok utcai gyerekkórházban kukacos pástátomot adtak vacsorára egy édesanyának.

„Miután nyilvánosságra került egy információ, miszerint a kolozsvári sürgősségi gyerekkórházban egy, a kórházba gyerekével együtt beutalt anyuka romlott ételt kapott vacsorára, a prefektusi hivatal felszólítást intézett Kolozs Megye Közegészségügyi Igazgatóságához (DSP), hogy azonnal indítson vizsgálatot és hozza meg a szükséges intézkedéseket. A vizsgálat eredményeit közzé fogjuk tenni” – nyilatkozták a prefektusi hivatal képviselői.

A Mócok úti gyerekkórházba néhány napja gyermekével együtt beutalt anyuka kukacokat talált a vacsorára felszolgált pástétomban. A nő videófelvételt készített, és elküldte az anyagot Emanuel Ungureanu Kolozs megyei USR-s parlamenti képviselőnek, aki közzétette a felvételt. A képviselő leszögezte, értesíteni fogja a Közegészségügyi Igazgatóságot.

„Értesíteni fogom a Kolozs Megyei Közegészségügyi Igazgatóságot, amely megint azt fogja közölni velünk, hogy a beteg kisgyerekek anyukái otthonról vitték be a kukacokat.

A kórház lépcsőin esténként megjelennek a bogarak, valószínűleg csak látogatóba jönnek, fogadóbizottságul a koronavírus elébe...

Nem csak arra van szükség Kolozsváron, hogy sürgősen felépítsünk egy új gyerekkórházat, hanem meg kell szabaduljunk a régi gyerekkórház inkompetens menedzserétől, Aldeától, illetve Moisescutól, aki valószínűleg még Brezsnyev idejéből vezeti a DSP-t.

A mocsok jobban öl a romániai kórházakban, mint bármely koronavírus!” – fejtette ki Ungureanu.

Add comment