Koronavírusos lett a tordai városháza egyik alkalmazottja. További 6 alkalmazott elkülönítésben van

Múlt héten pozitív lett a koronavírus-tesztje a tordai polgármesteri hivatal egyik alkalmazottjának. A nőt jelenleg egy kolozsvári kórházban ápolják. A közegészségügyi igazgatóság (DSP) által elvégzett járványtani vizsgálat nyomán további hat alkalmazottat lakhelyi elkülönítésbe helyeztek, és amennyiben fertőzésre utaló tüneteik lesznek, tesztelni fogják őket.

“A tordai polgármesteri hivatalban szigorúan betartják a járvány elleni óvintézkedéseket, az intézmény normális körülmények között működik. Felszólítjuk a város lakosságát, hogy tartsa be az óvintézkedéseket a fertőzés megelőzése érdekében. Fontos, hogy felelősségteljesen viselkedjünk, vigyázzunk a saját és a körülöttünk levők egészségére” – üzeni a polgármesteri hivatal.

Tordán egyébként fertőzési gócpontot azonosítottak a Margaretelor utcában, így a hatóságok további intézkedéseket hoztak a virus terjedésének megfékezésére. A tordai városi vészhelyzeti bizottság úgy döntött lezárja a játszótereket, fitneszparkokat és más szabadidős helyeket.

Add comment