Kolozsvári egyetemista a Miss Univers Románia győztese. Ő fogja képviselni az országot az izraeli nemzetközi versenyen

A marosvásárhelyi születésű 20 éves Carmina Olimpia Cotfas a nyertese a Miss Univers Románia 2021 szépségversenynek. A lány jelenleg Kolozsváron tanul egyetemen, történelem és filozófia szakon. A verseny szombat este zajlott Bukarestben. Carmina fogja Romániát képviselni az Izraelben tartandó nemzetközi szépségversenyen. Az országos verseny döntőjében 25 lány szerepelt. A koronát a 2020-as Miss Universe Románia, Bianca Tirsin adta át a győztesnek.

Carmina Olimpia Cotfas 14 éves kora óta modellkedik. A cancan.ro úgy tudja, a lány történelem szakos egyetemi tanár szeretne lenni. Eddigi karrierje során Carmina több divatbemutatón fellépett, többek között Cătălin Botezatu, Romanița Iovan és Delia Lazăr kreációit is viselte a kifutón.

„A marosvásárhelyi Alexandru Papiu Ilarian Kollégiumban érettségiztem, jelenleg a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem történelem és filozófia szakán tanulok, a történelem karon. Történelem szakos egyetemi tanár szeretnék lenni. Ami pedig hobbimat, a modellkedést illeti, 14 évesen kezdtem bele a City Models Cluj ügynökségnél, amely mai napig foglalkoztat” – mondta egy tavaly adott interjúban Carmina Olimpia Cotfas.

Add comment