Gheorghe Șurubaru folytatja városmenedzseri tevékenységét: Boc minden bejegyzését megosztja – havi 2000 euróért

Emil Boc előző mandátuma idején, 2016-ban, Gheorghe Șurubaru saját magával versenyzett a város közigazgatási menedzsere (city manager) tisztségre. Versenyzett és nyert (majdnem 2000 eurót havonta). 

A város közigazgatási menedzserének tevékenysége rendkívül diszkrét volt, annyira diszkrét, hogy Gheorghe Șurubaru kinevezését követően el is tűnt 4 évre a képből. Az egyetlen nyilvános tevékenysége abban merült ki, hogy megosztotta a Facebookon Emil Boc bejegyzéseit, nagyjából az összeset.

Emil Boc ötödik mandátumában Gheorghe Șurubaru folytatja ezt az áldásos tevékenységét, amelyért minden bizonnyal szintén havi 2000 eurós fizetést fog kapni.

Jó pártkatonaként Șurubaru nem vét el egyetlen bejegyzést sem, ami a polgármestertől, a megyei tanács elnökétől szárrmazik, mindent megoszt amit a helyi liberális szervezet nagyjai fellőnek a szociális hálóra.

Gheorghe Șurubaru napi rendszerességgel megoszt dolgokat, Facebook-oldala úgy néz ki, mintha az a polgármester Facebook-oldalának klónozott változata lenne. Havi 2000 euróért, miért is ne?

Add comment