ELKÉPESZTŐ! A kolozsvári Victoria 2:3-ra megnyerte a 4. liga elődöntőjét a Somes Dej ellen! Liviu Alexa, a csapat tulajdonosa: “Fantasztikusak voltak a fiúk!”

A csupán tavaly megalapított kolozsvári FC Victoria elképesztő győzelmet aratott kedd este az otthon játszó Somes Dej csapat ellen, amely a 4. ligát vezeti. A Victoria 2-3-ra győzött! Ezzel a kolozsvári csapat az első helyre kerül a ligában, 2 ponttal előtve meg a dési csapatot. A kolozsváriakra vár a döntő visszavágója, amelyen plusz eséllyel indulnak, mivel otthon játszanak.

Liviu Alexa, a Victoria tulajdonosa örült a győzelemnek, de ugyanakkor visszafogott volt:

„Nagyon jól tudom, miért maradok távol a mérkőzésektől; azt hiszem szívinfarktust kapnék, főleg az ilyen fontos meccseken. Ezt félretéve, bíztunk az esélyünkben és tökéletesen felkészültünk erre a mérkőzésre.

Három-nullra vezettünk a ligavezető pályáján, és a meccs vége felé kaptunk két gólt, mert ellazultunk. Ez pedig tanulságos kellene hogy legyen számunkra.

Ennek ellenére az egész játékot domináltuk.

Gratulálni akarok a dési csapatnak is, jól játszottak ma este.

A kolozsvári Victoria nagyon közel áll ahhoz, hogy ezt a bajnokságot megnyerje, ehhez azonban a visszavágón is ennyire motiváltak, összeszedettek kell legyünk, mint ma” – mondta Liviu Alexa.

Add comment