Boc felmérgelődött az ingatlanpiaci törvénytelenségek miatt; élő adásban csúszott ki a száján egy szitok - VIDEÓ

Emil Boc polgármester felháborodását fejezte ki az ingatlanpiacon elkövetett törvénytelenségek miatt: Kolozsváron ugyanis a tömbházak alagsorában, ahol az építkezési tervek szerint garázsoknak kellene lenniük, “lakásokat” alakítottak ki az ingatlanfejlesztők. Az elöljáró felháborodása a kolozsváriaknak is szól, akik nem jelentik a törvénytelenségeket. Boc idegességében még egy szitkot is megeresztett élő közvetítésben.

Emil Boc felháborodását fejezte ki amiatt, hogy több tömbházban a lakók számára kialakítandó garázsok helyett lakásokat alakítottak ki:

„Az ingatlanfejlesztők sunyi módon a garázsoknak szánt alagsori helyiségeket, kis lakásokká alakítják át, amelyeket olcsóbban adnak el.

Világos, hogy ha nem jelenti senki, mi ezekről nem tudunk, mivel nem tudunk bemenni az emberek lakásába.

Ha valaki jelentené nekünk a dolgokat, hogy például: „Figyelj, te!”, ebben és ebben a tömbházban ez és ez történik, világos, hogy elmennénk és leállítanánk az építkezést, bűnvádi panaszt emelnénk, idejében megállítanánk őket.

Nem értem, miért nem jelentették ezt nekünk a tömbház lakói, tényleg nem értem, őszintén. Nincsenek parkolóhelyeitek, de ők lakásokat alakítanak ki, b*** meg. Amikor a dolgot végre jelentették nekünk, a munkálatok már át voltak adva.

Bepereltük őket, és nyertünk. Van erről szóló bírósági határozat” – mondta Emil Boc a Napoca FM rádiónak nyilatkozva.

 

 

Add comment