293.000 lej a kolozsvári Aréna fűtőberendezésének javítására

A Kolozs Megyei Tanács 293.000 lejes szerződést akar kötni a kolozsvári Aréna villanyhálózatának és a pálya fűtőberendezésének a javítására. A munkálatok többek között kábelcserét, a kábelcsatlakozások ellenőrzését és a fűtőberendezés javítását és ellenőrzését feltételezik.

A tenderfüzet szerint a füves pálya alatt 174 kábel fut. A rendszer 6 zónára van felosztva, mindegyik saját termosztáttal és hőszenzorokkal rendelkezik.

A fűtőberendezés kábeljeinek gyárilag 10 méternyi tápkábelje van. Mivel azonban a fűtőtablókig sokkal hosszabb a táv, elrendelték a kábelek meghosszabbítását.

A munkálatok során ki kell cserélni a fűtőberendezés esetleg meghibásodott elemeit is. A meghibásodott alkatrészeket azonban csak a megrendelő jóváhagyásával lehet kicserélni.

A füves pálya alatt húzódó kábeleket úgy kell kicserélni, illetve elvezetni a biztosítótáblákig, hogy a pálya körül futó atlétikapálya ne sérüljön. Amennyiben a munkálat során mégis sérülne az atlétikapálya, azt a jelenlegihez hasonló anyagokkal javítják ki.

Add comment