A kolozsvári Adrian Mladinoiu, a kormányfőtitkárság államtitkára lesz a Kolozs megyei PSD ügyvezető elnöke! Mihai Mocanu lesz az ügyvezető titkár!

A PSD Kolozs megyei szervezetének frissen kinevezett elnök, Liviu Alexa kiválasztotta ügyvezető csapatát is, amellyel reformot akar véghezvinni a fiókszervezetben. Alexa ügyvezető elnöknek Adrian Mladinoiut nevezte ki, aki a kormányfőtitkárság egyik államtitkára.

Kevesen tudják, hogy Mladinoiu kolozsvári születésű, a Monostor negyedi 6-os általános iskolába járt, komoly katonai kiképzésen esett át, mivel a nagyszebeni Nicolae Balcescu Szárazföldi Erők Akadémián végzett, a mesterképzésgt pedig az Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémián járta ki, jelenleg pedig a Bukaresti Egyetem filozófia karának doktorandusza. Azt sem tudják sokan, hogy a belügyminisztérium egyik, nem túl ismert különleges védelmi és beavatkozási egységének (G.S.P.I.) a tagja is volt, amelyet terrorista akciók ellen vetnek be. Vagy azt, hogy sportoló volt, és még ma is aranyérmeket nyer a visszavonult sportolóknak dedikált Masters atlétika-versenyeken.

„Adrian Mladinoiu olyan ember, akiben bármikor megbízhatok azon a téren, hogy korrektül képviseli Kolozs megyét a PSD-s vezetők előtt, hogy velem és Mihai Mocanuval együtt,  - aki ügyvezető titkár lesz, és aki nagy tapasztalattal rendelkezik a politikai tanácsadás terén - mindent megtesz, hogy a szervezetet újjáépítsük. Köszönöm, hogy elfogadták, hogy csapatom tagjai legyenek” – jelentette ki Liviu Alexa.

Add comment