HIHETETLEN! Egy 12 éves kolozsvári fiú, Denis Crişan lett a világ legjobb játékosa saját korosztályában a Danone Nations Cup focitorna nyomán!

Denis Crişan még csak 12 éves, de már van amire büszkének lennie: Carles Pujol, Barcelona nagy legendája szombaton átadta a kolozsvári Luceafarul klubnál játszó ifjú futballistának a Danone Nations Cup focitorna Legjobb Játékosa elismerést. A Danone Nations Cup a legfontosabb, gyerekeknek szóló nemzetközi verseny.

Az elismerés egyenértékű a profi labdarúgók aranylabdájával, és mintegy igazolja a fiatal kolozsvári nem mindennapi tehetségét, akinek a mezén a 10-es szám látható, és ennek megfelelően is játszik.  

„Kicsit meg is ikedtem, mivel egy adott pillanatban odajött hozzám néhány magas férfi, azt hiszem bodyguardok voltak, és azt mondták nekem, hogy menjek velük a színpadra, nem tudtam, miről lehet szó. Egy estével korábban is több ember jött oda hozzám és kedvesen gratulált, de én tényleg nem tudtam semmit. A színpadon megmondták nekem, hogy Pujol úr átadja nekem ezt az elismerést, és ennek nagyon örültem. Elsősorban Románia, a hazám miatt, mert mi ott Romániáért játszódtunk, majd a szüleim és az edzőm miatt” – nyilatkozta lapunknak Denis Crişan, a világ legjobb labdarúgója a korosztályában.

Add comment