Egy veszteséggel és egyetlen alkalmazottal működő cég nyerte az új sportcsarnok videó paneleinek beszerzésére kiírt versenytárgyalást

Az új sportcsarnok LED képernyős videó paneleire a versenytárgyalást egy olyan kolozsvári cég nyerte, amelynek egyetlen alkalmazottja van és veszteségesen működik. Ugyanez a cég foglalkozott két évvel ezelőtt a multimédia szolgáltatások műszaki asszisztenciájával.

A sportcsarnokot 120 darab új LED képernyős videó panellel fogják felszerelni, hogy több hely legyen reklámoknak és hirdetéseknek, illetve a kivetítésekre a koncertek és sportesemények alatt. A beruházás értéke 810.000 lejre (megközelítőleg 170.000 euró) rúg.

„A LED képernyős videó panelek beszerzése a partnereknek nyújtott szolgáltatások minőségének javítását szolgálja a reklám és hirdetési felületek, illetve a kijelző felületek növelésével; a cél pedig a bevételek növelése.

A beruházás ugyanakkor a vállalat innovatív menedzsment politikájának a részét képezi, minél kellemesebb környezetet akarunk biztosítani az eseményeken résztvevő közönségnek” – áll a tenderfüzetben.

A versenytárgyalást a kolozsvári Somptuos Energy nyerte. A 2013-ban alapított cég tevékenységi területe az elektromos berendezések beépítése. Egyetlen alkalmazottja van és közel 21.000 lejes veszteséggel zárta a tavalyi évet. A tavaly 5.500 lejes üzleti forgalmat jelentett be. 2017-ben az üzleti forgalma 36.400 lej volt, és közel 22.000 lej profitot termelt. 2016-ban a nyeresége csak 3.200 lej volt.

A Somptuos Energy cégnek két társatulajdonosa van: Laura Elena Maria Pop és Ionel Mihai Pop. Ez utóbbi szerepel a cég adminisztrátoraként is.

A cég eddig már nyert két versenytárgyalást, szintén a sportcsarnoknál, mindkettőt 2017-ben: az egyiket a multimédia szolgáltatások műszaki asszisztenciájának szolgáltatására (1500 lej), a másikat pedig a multimédia rendszer karbantartására és javítására (2.500 lej).

Add comment