Cosmin Irimies bosszúja: elüldözte az U-Luceafărul Akadémiát a Babeş-parkból!

Miután tönkretette a kolozsvári U futballcsapatát azzal, hogy tömegesen hozta a csapathoz nagy pénzen a portugál játékosokat, amely stratégia oda vezetett, hogy a csapat visszaesett a C-ligába, Cosmin Irimies egy újabb csapásra készül az U ellen: tönkre akarja tenni az U-Luceafărul Akadémiát!

Miután három hete félreállították, mivel már Radu Constanteanak is feltűnt, hogy „változtatásra” van szükség, Cosmin Irimies egyáltalán nem törődött bele tartalékos poziciójába. És az én csináltalak, én öllek meg titeket elv értelmében Irimies munkához látott. Először is felszólította szolgáit, hogy mondjanak le vele együtt, de pont a jobbkeze, Bogdan Cantor ezt nem tette meg. Megtagadta, hogy vezetőjét kövesse, és a fenyegetések ellenére, maradt a csapatnál. Irimies dühe ezt követően az ifi csapat ellen irányult: a Luceafărul Akadémia partnerei által épített és felszerelt pályán kívül sehol máshol nem edzhetnek a Babeş-parkban. Az illető pályára is csak szigorú és időkorlátolt órarend szerint léphetnek be, és ez a korlátozás oda vezetett, hogy jelenleg az akadémia törpecsapatának nincs ahol edzenie.

Forrásaink azt mondják, hogy Irimies bosszúja nem áll meg itt, és néhány nap múlva még a felnőtt csapatot is kiteszik a parkból azon indokkal, hogy rongálják a pályát!

Gratulálunk, Ioan Aurel Pop, hogy egy ilyen bunkót támogat! 

Add comment